Bianca Drăguşanu, imaginea unei clinici de chirurgie estetică. Uite cât de PROVOCATOR arată FOTO

Bianca Drăguşanu a devenit imaginea clinicii doctorului Kasem Abu Bakr, esteticianul vedetelor din România.

16 dec. 2013, 08:36

După ce a vizitat de mai multe ori clinica celebrului medic, roşcata s-a convins că se poate lăsa pe mâna acestuia pentru orice intervenţie sau tratament ar avea nevoie. Mai mult, pentru că va apela la serviciile acestuia, roşcata a şi realizat o şedinţă foto extrem de senzuală.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu va câştigă mii de euro, lunar, doar ca să zâmbească frumos

Chiar dacă nu recunoaștem, cu toții suntem în căutarea frumuseții, dar indiferent cât de frumoasă ar fi o persoană, înainte de frumusețe, sănătatea și informarea sunt prioritare. Colaborarea mea cu doctorul Kasem a început după ce am făcut câteva vizite la clinica acestuia și m-am convins, ca pacientă, de profesionalismul de care dă dovadă. Îmi place să mă asociez cu oameni buni și competenți. Cum amândoi suntem perfecționiști, sunt sigură că împreună vom reuși să redefinim frumuseţea„, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu reprezintă imaginea femeii puternice și feminine totodată, imaginea unui om care știe ce vrea, care știe să lupte și căruia nu-i este teamă să încerce mereu cele mai noi lucruri spre perfecționare. Am ales-o pe Bianca drept imagine pentru că din punctul meu de vedere ea este un model al femeii moderne, învingătoare și libere și reperezinta cel mai bine motto-ul clinicii noastre și anume dorința de perfecționare”, a spus medicul Kasem Abu Bakr, potrivit libertatea.ro.