Bianca Drăguşanu, imaginile „XXX” care spun totul despre căsnicia cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav susţin că nu se pune problema unui divorţ, în ciuda numeroaselor zvonuri cu privire la despărţire.

10 dec. 2013, 09:30

Bianca Drăguşanu apare călare pe soţul ei, pe podeaua din sufragerie, în timp ce Victor Slav ţine în braţe căţeluşul. Ipostaza jucăuşă şi inedită i-a făcut pe amicii virtuali ai Biancăi să se frece la ochi pentru a fi siguri că văd bine.

„Nici nu te simte Victor în spatele lui:)))”, „Cum Dumnezeu poate spune lumea de divorţ când uite ce frumoşi sunt împreună”, „Grămada cere varf;))”, „Frumoss… Căsnicie frumoasă vă doresc! Aveţi grijă cu caţeluşul”, „Aşa îmi place să vă vad mai des dacă se poate că sunteţi frumoşi şi meritaţi să fiţi fericiţi!!!”,

„Sper că e Victor!! Glumeam… Sunteţi absolut minunaţi!! Să fiţi fericiţi!”, „Iubiţi-vă mult şi nu luaţi în seamă persoanele care vă vorbesc de rău… Sunteţi foarte frumoşi împreună… Ar fi mare păcat să nu fiţi aşa până la adânci bătrâneţi…”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative ale fanilor Biancăi, care s-au bucurat să o vadă pe roşcată şi altfel, nu doar în fotografii în care apare perfect aranjată.

„Eu am fost foarte rar geloasă, iar atunci nu am arătat. Nici Victor nu arată că este gelos, însă eu îl cunosc, îl simt. Iar atunci când văd că simte acest lucru, mă bucur enorm, pentru că asta înseamnă că mă iubeşte. Nici vorbă de divorţ între noi doi. Ne mai certam şi noi, ca toţi oamenii. Nu există căsnicie sau cuplu în care să nu existe certuri. Important e că ne împăcăm şi nu lăsăm micile discuţii să ne afecteze”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

BIANCA DRĂGUŞANU neagă divorţul

După o luna de zile în care zvonurile despărţirii au curs,  Bianca Drăguşanu a fost cea care a acceptat în cele din urmă să pună capăt speculațiilor.

„Eu am fost foarte rar geloasă, iar atunci nu am arătat. Nici Victor nu arată că este gelos, însă eu îl cunosc, îl simt. Iar atunci când văd că simte acest lucru, mă bucur enorm, pentru că asta înseamnă că mă iubeşte. Nici vorbă de divorţ între noi doi. Ne mai certăm şi noi, ca toţi oamenii. Nu există căsnicie sau cuplu în care să nu existe certuri. Important e că ne împăcăm şi nu lăsăm micile discuţii să ne afecteze”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit unui post tv.

Și pentru că mai sunt numai două săptămâni până la sărbătorile de iarnă, Bianca a vorbit și de planurile de sfârșit de an. Cel mai probabil vor petrece Crăciunul la mama ei, asta și în funcție de planurile lui Victor. Și pentru că acasă la Petroșani este așteptată cu tot felul de bunătăți nu are de gând să gătească nimic.

Potrivit presei mondene, Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar fi în prag de divorț, dupa ce roșcata ar fi găsit câteva mesaje în telefonului soțului ei către Anda Adam, lucru confirmat și de cântăreață. Ba mai mult, gurile rele susțin că Victor ar fi ajuns la capătul puterilor și că nu mai poate suporta presiunile și scandalurile zilnice.