Bianca Drăguşanu, ÎNVINEŢITĂ de fostul iubit. Cum arată vedeta după ce a fost AGRESATĂ FIZIC de Alex Bodi FOTO

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii unor momente tensionate, care ar fi lăsat urme vizibile pe trupul vedetei.

12 mart. 2019, 07:16

Scandalul a avut loc a doua zi după mega-petrecerea pe care Bianca Drăguşanu a organizat-o pentru a-și celebra ziua de naștere. Cei doi au fost protagoniștii unor momente tensionate care se pare că ar fi degenerat, după ce și-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare că de la ceartă la violențe nu ar mai fi fost decât un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, citate de Cancan, Bianca Drăguşanu  ar fi fost agresată de fostul iubit. Alex Bodi ar fi învinețit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe brațul Biancăi Drăgușanu se poate observae vânătaie!

Bianca Drăguşanu l-a şi uitat pe Alex Bodi. Cine este NOUL MILIONAR din viaţa vedetei FOTO

„S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi pentru Cancan.

Bianca Drăguşanu, la un pas de un gest necugetat: „M-am gândit la sinucidere!”

Potrivit surselor citate, recent, Bianca ar fi aflat de anumite derapaje ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit un mega-scandal și bărbatul ar fi devenit agresiv.