Bianca Drăguşanu îşi boteză fiica. Meniul, aproape cât salariul minim pe economie. Ce surprize le-a pregătit invitaţilor

Clipe emoţionante pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav! Cei doi fericiţi părinţi îşi creştinează astăzi fiica. Sofia Natalia este botezată de acelaşi cuplu care i-a cununat şi pe Bianca şi Victor. Botezul micuţei a costat-o însă scump pe vedetă, care a decis să-i croiască nu mai puţin de 11 rochiţe fetiţei ei.

07 mai 2017, 09:09
Bianca Drăguşanu îşi boteză fiica. Meniul, aproape cât salariul minim pe economie. Ce surprize le-a pregătit invitaţilor

Pentru eveniment, Bianca Drăguşanu a deschis larg buzunarul pentru ca totul să iasă după cum a visat, informează România TV. Peste 15.000 de euro ar fi cheltuit vedeta. Ţinutele micuţei Sofia Natalia au fost însă în centrul atenţiei Biancăi. Vedeta i-a pregătit Sofiei nu mai puţin de 11 rochii, iar pe cea mai spectaculoasă deja a arătat-o fanilor.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, partidă nebună de sex în maşină. ”Eram înghesuiţi, cât spaţiu să ai…”

„Cu rochiţa asta mă asortez cu mami. Gata, suntem pregătite de petrecere!”, a scris Bianca Drăguşanu pe Instagram. Rochia celei mici este de culoarea roz pal, cu dantelă argintie. Sofia a fost accesorizată şi cu o fundă mare, brodată cu dantelă şi perle.

Tabloidele scriu că Bianca a ales ca locaţie un restaurant de pe malul lacului Herăstrău, unde meniul este de aproape 300 de euro. Bianca a vrut să fie sigură că satisface toate gusturile şi a cerut preparate de vită, de curcan, pește, dar şi brânzeturi alese, legume şi fructe, toate stropite cu cele mai fine băuturi.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu: „Nu sunt de acord să o bage pe fetiţă în cristelniţa, nici măcar nu o s-o dezbrac”

Fostul model a pus accent şi pe decoraţiuni: a cerut scaune din piele albă cu detalii aurii, un camion de flori, baloane cu heliu și flori din hârtie realizate manual. De buna dispoziţie a invitaţilor se asigură cântăreaţa Adriana Antoni, dar şi un DJ.