Bianca Drăguşanu îşi schimbă silicoanele. Cum a fost surprinsă în cabinetul medical FOTO

Bianca Drăgușanu a ajuns la Cluj-Napoca şi i-a făcut o vizită și medicului estetician la care apelează de obicei. Vedeta are de gând să-și schimbe implanturile mamare!

09 iun. 2021, 20:49
Bianca Drăguşanu îşi schimbă silicoanele. Cum a fost surprinsă în cabinetul medical FOTO

Bianca Drăguşanu îşi schimbă silicoanele. Vedeta va suferi, cât de curând, o nouă intervenție chirurgicală estetică.

Bianca Drăguşanu îşi schimbă silicoanele

„Dacă tot am venit la Cluj cu fiica mea, nu puteam să ratez ocazia de a-i face o vizită dnei @dr.alexandra_filip. Am profitat de ocazie și am făcut o consultație la sâni deoarece mă gândesc să îmi schimb implanturile”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul fotografiei în care este consultată de medic.

Bianca Drăguşanu a recunoscut ce simte faţă de Gabi Bădălău: „Prezentul este frumos, nu contează viitorul”

„A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a mai scris Bianca Drăgușanu.

Vedeta a avut de suferit din cauza unei intervenții pe care și-a făcut-o la nas, cu doar câteva luni în urmă. A rămas cu ochii umflați, dar și cu un cheag de sânge într-unul dintre ei, dar și câteva probleme respiratorii, fapt ce a îngrijirat-o destul de tare: „Nu am avut probleme cu durerea, ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas”.