Bianca Drăguşanu îşi vinde maşinile de lux. Cât cere pe un Bentley şi pe un Mercedes GLE

Bianca Drăguşanu a anunţat că îşi vinde maşinile de lux! Vedeta renunţă la un Bentley şi la un Mercedes, pentru a-şi cumpăra o nouă maşină, mult mai scumpă.

02 feb. 2021, 16:00
Bianca Drăguşanu îşi vinde maşinile de lux. Cât cere pe un Bentley şi pe un Mercedes GLE
Bianca Drăguşanu îşi vinde maşinile de lux

Bianca Drăguşanu a scos la vânzare maşinile de lux. „Unul dintre prietenii mei cei mai buni se ocupă deja de vânzarea mașinilor mele. Eu, la mine unde stau acum, am doar două locuri de parcare. Săptămâna trecută eram aproape să iau a treia mașină, dar pentru că ce să o iau că eu sunt doar un om? Atunci, am acest Bentley pe care vreau să-l vând, din 2016, cu 80.000 de euro și 80.000 de kilometri. Mai am și Mercedesul ăsta GLE Coupe 2021, cu 3.000 de kilometri, că l-am luat în ianuarie. Vreau să le vând pe amândouă pentru că vreau să-mi iau o mașină mult mai tare și mult mai scumpă”, a declarat Bianca Drăgușanu la „Teo Show”.

Bianca Drăguşanu îşi vinde maşinile de lux

Vedeta a explicat de ce a luat această decizie: „Confortul! Eu mă iubesc pe mine foarte tare. Eu sunt foarte importantă în viața mea. De la mine pleacă tot. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are sclipici și piele albă, steluțe și înăuntru e cu bej, atunci, confortul meu pleacă de la lux. Eu îmi permit. Așa am zis să le vând pe astea două, mai pun o mică diferență și iau alta. Asta e viața pe care îmi place să o trăiesc. Dar, având în vedere că în momentul de față am tot – sănătate, copilul îmi este bine – de ce să nu mă răsfăț? Până la urmă, pentru ce am muncit. Am avut ani de zile când eram aici, eram colege, când veneam luni și plecam sâmbătă acasă și mai filmam și duminica Revelionul. Am avut trei ani în care am muncit de luni până duminică, despre ce vorbim?”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, declaraţii de dragoste pentru Gabi Bădălău. „În brațele tale, văd norii aproape”

„Eu am niște secrete în ceea ce privește chestia asta. În momentul în care simt că sunt bombardată cu energie negativă și lucruri care nu mă caracterizează, sistemul meu de apărare mă face să nu fiu curioasă la nicio chestie din afară”, a mai spus Bianca Drăguşanu.