Bianca Drăguşanu, la volanul unui Bentley de 200.000 de EURO! Nu e nici de la Tristan, nici de la Victor Slav

Bianca Drăguşanu a apărut la volanul unui Bentley de 200.000 de EURO. Maşina i-a fost dată cu împrumut de către faimosul prinţ al criptomonedelor.

08 sept. 2018, 08:33

Misteriosul croat al cărui bolid de lux îl conduce, mai nou, Bianca Drăgușanu, este un om de afaceri cu greutate, cu relații în toată Europa. Mai mult, Joseph este pe cale să demareze o mega-afacere, cu monede virtuale, pe care le vrea plasate în topul în care Bitcoin-ul ocupă primul loc. 

„Mașina nu e a mea, pe a mea o vând cu 35.000 de euro! Este a unui prieten, pentru că a mea este scoasă la vânzare. E a unui prieten care vizitează lumea, care se ocupă cu Bitcoin, cu monezile virtuale, despre care veți afla, în curând, mai multe de la mine”, au fost primele cuvinte ale Biancăi Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Tot ea a vorbit și despre proiectul lui Joseph, miliardarul stabilit în Germania, care are relații în toată Europa şi care este nepotul unui fost general din armata croată.

„Te poți îmbogăți cu monezile astea, poți să-ți cumperi o mașină de genul ăsta! E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Are o grămadă de butoane, e colorată, e frumoasă, are multe lumini și te poți juca. Sunt o femeie, nu știu multe lucruri despre mașini… O să vă prezint mașina când va fi a mea. Deocamdată nu e! Deocamdată!”, a mai declarat vedeta de televiziune.