BIANCA DRĂGUŞANU, lovitură după lovitură

Scandalurile şi tentaţia de a fi mereu pe prima pagină o pot aduce pe roşcată la sapă de lemn. Dacă la început primea sume considerabile pentru fiecare apariţie TV, Bianca Drăguşanu a ajuns să scoată bani grei din buzunar pentru a participa la emisiuni.

20 feb. 2014, 23:40
BIANCA DRĂGUŞANU, lovitură după lovitură

 Pentru că se află încă sub contract cu Antena Stars, ea a adunat penalizări-record în urma „escapadelor” la concurenţă. Oficiali de la Antena Stars au confirmat, pentru „ring”, existenţa contractului de exclusivitate dintre postul TV dedicat vedetelor şi Bianca Drăguşanu, precum şi a „amenzilor” adunate de la începutul anului de roşcată. „Contractul de exclusivitate cu Bianca e încă în vigoare, chiar dacă ea continuă să apară la posturile TV concurente. Pentru fiecare apariţie e, într-adevăr, penalizată. Însă e problema ei dacă în loc să ia bani preferă să vină cu bani de acasă. Nu a plătit încă aceste penalizări, dar banii vor fi recuperaţi, conform contractului”, au precizat sursele citate pentru ziarulring.ro.

Bianca Drăguşanu pare determinată să spună tot ce s-a întâmplat în timpul mariajului ei cu Victor Slav. Roşcata a recunoscut, la emisiunea „Wowbiz”, că ea este cea care l-a căutat pe Adrian Cristea la scurt timp după ce s-a întors de la Budapesta. Bianca a declarat că l-a contactat pe Cristea abia după ce a aflat de mesajele dintre Victor şi Anda Adam. „Să fiu sinceră, lucrurile prin care trec acum nu îmi fac cinste. Sunt băgată în nişte mizerii extrem de mari. Eu am făcut nişte greşeli mari şi late pe care mi le-am asumat. Faptul că am plecat cu Adi la Paris în timp ce eram măritată este cea mai mare prostie a mea. Eu m-am căsătorit pentru că ştiam ce vreau. Îl iubeam pe Victor şi de aceea ne-am căsătorit. L-am sunat pe Adi la două săptămâni de când m-am întors de la operaţia de la Budapesta. Eu am fost cea care l-a căutat după căsătorie, după ce am văzut mesajele dintre Victor şi Anda Adam, în care el îi spunea că vrea să fugă cu ea în lume”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.