Bianca Drăguşanu, mamă de gemeni. Cât ar fi cheltuit vedeta pe inseminările artificiale

Bianca Drăguşanu, mamă de gemeni. În urmă cu câteva zile, o nouă bombă a explodat în showbizul autohton şi anume că blondina este însărcinată cu Gabi Bădălău, însă niciunul dintre ei nu a confirmat această veste.

12 mai 2022, 09:16
Bianca Drăguşanu, mamă de gemeni. Cât ar fi cheltuit vedeta pe inseminările artificiale
Bianca are la activ în jur de patru inseminări artificiale

Bianca Drăguşanu, mamă de gemeni. Blondina nu a confirmat sarcina, însă nici a negat, iar afaceristul părea că nu ştie nimic despre faptul că urmează să devină tată a treia oară. Bianca mai are o fată, Sofia, din relaţia cu Victor Slav, iar Bădălău are doi băieţi cu artista Claudia Pătrăşcanu.

Bianca Drăguşanu, mamă de gemeni

După vestea că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată, au apărut informaţii că ar avea gemeni. Potrivit Click.ro, vedeta are la activ în jur de patru inseminări artificiale, care ar fi costat o sumă colosală. De multă vreme, Bianca încearcă să devină mamă, dacă minunea a întârziat să apară pe cale naturală, aceasta a apelat la ajutorul științei. În total, Bianca ar fi dat peste 100.000 de euro pe inseminările artificiale, pe care le-a făcut la o clinică din Turcia.

Bianca Drăgușanu a ales să nu vorbească momentan pe marginea acestui subiect, bucurându-se de relaxare în Dubai, alături de mama ei, dar și de fiica în vârstă de 5 ani.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, arogantă cu mama lui Gabi Bădălău. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Dacă mai placi, bine, dacă nu, du-te-n papuc”

Bianca Drăgușanu a pierdut sarcina când se iubea cu Cătălin Botezatu

Bianca Drăguşanu a avut un avort spontan în urmă cu mulţi ani, pe când avea o relaţie cu Cătălin Botezatu. A preferat, însă, să nu discute mult pe această temă, fiind un subiect delicat, aşa cum a declarat chiar ea, mai demult. „Am fost însărcinată. E un subiect foarte trist, nu e cazul să dezbat un subiect care pentru mine este foarte delicat. M-a afectat foarte mult”, a mărturisit vedeta la ceva vreme după despărţirea de designer.

Îmi plac foarte tare copiii şi îmi doresc mulţi. În mod sigur, aş fi fost un tată foarte bun. Cu sarcina Biancăi a fost o situaţie specială, pe care nici unul dintre noi nu dorim să o detaliem. Pur şi simplu, n-a fost să fie”, a spus, în 2009, şi Cătălin Botezatu.