Bianca Drăguşanu, mesaj EMOŢIONANT pentru sora ei, pe Facebook

Apropierea Sărbătorilor o face melancolică pe Bianca Drăguşanu, care a postat pe Facebook un mesaj emoţionant despre copilărie şi despre sora ei.

14 dec. 2012, 08:27
Bianca Drăguşanu, mesaj EMOŢIONANT pentru sora ei, pe Facebook

Poate nu am avut o familie, şi poate am fost copii săraci, dar mereu ne-am avut una pe cealaltă… mi-e dor de tine, surioara mea!„, a scris Bianca Drăguşanu pe reţeaua de socializare, unde a postat şi o fotografie din copilărie cu ea şi sora ei, dar şi una în care îi transmite Oanei să vină acasă.

Recent, Bianca a dezvăluit, într-o emisiune televizată, că întotdeauna Sărbătorile o fac să fie „un pic deprimată”. „Nu am avut parte de o familie unită, sunt puţine dăţile în care îmi aduc aminte cu drag de Sărbătorile în familie. Părinţii s-au despărţit, s-au certat, s-au împăcat. Tata a plecat de acasă şi lucrurile au luat-o razna. Părinţii erau mai tot timpul plecaţi şi atunci aveam eu grijă de sora mea şi de mine„, a povestit Bianca, printre lacrimi.

Bianca Drăguşanu va petrece anul acesta Sărbătorile la Iaşi, acasă la părinţii iubitului ei, fotbalistul Adrian Cristea.