Bianca Drăguşanu, naştere prin cezariană la o clinică privată. Fetiţa se va numi Natalya Sofia

Bianca Drăguşanu este la câteva ore distanţă de marea întâlnire cu fetiţa ei, Natalya Sofia. Ultimele zile de sarcină vin tot cu insomnii pentru focoasa blondă, care toată perioada de nouă luni abia dacă s-a putut odihni.

18 sept. 2016, 09:39
Bianca Drăguşanu, naştere prin cezariană la o clinică privată. Fetiţa se va numi Natalya Sofia

Cea mai mare problemă pe care Bianca Drăguşanu a avut-o în sarcină nu a fost legată de kilogramele în plus, pentru care este dispusă să tragă din greu la sală, ci lipsa somnului. Vedeta s-a învârtit ca un titirez pe parcursul celor 9 luni de sarcină şi s-a trezit cu noaptea-n cap ca să fie la atelier, după doar câteva ore în pat. Pe ultima sută de metri, oboseala începe să-şi spună cuvântul, iar acestei stări se adaugă şi cea de nerăbdare care o face pe vedetă să-şi dorească acum să ia drumul maternităţii.

Bianca Drăguşanu va naşte prin cezariană la o clinică privată din Capitală, spital unde de altfel a fost monitorizată pe toată durata sarcinii. Cu doar cţteva ore înainte de marea întâlnire, fosta asistentă tv le-a mărturisit fanilor că este foarte obosită şi că adoarme la fel de greu, cu mult după miezul nopţii, scrie Click.