Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea „soacrei”. Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe „divă”

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, dar nu toată lumea este de acord cu relaţia lor. Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe care care i-ar putea deveni, în curând, noră!

04 nov. 2022, 15:25
Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea „soacrei”. Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe „divă”
Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea "soacrei". Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe "divă"

Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea „soacrei”. Deşi se iubeşte de aproape doi ani cu Gabi Bădălău, Bianca Drăguşanu nu a reuşit să o impresioneze şi pe mama afaceristului din Giurgiu. Recent, Rodica Bădălău și-a serbat ziua de naștere, dar nu a invitat-o la petrecere şi pe iubita fiului său, scrie VIVA!.

Citeşte şi: FOTO! E criză și la Bianca Drăgușanu! A ajuns să-și cumpere bijuterii de la tarabele din Mall Băneasa! A platit cash ca la piață

Faptul că Bianca Drăguşanu nu este acceptată de familia lui Gabi Bădălău nu mai este un secret, mai ales că în presă a apărut chiar o înregistrare audio, în care Rodica Bădălău vorbea cu fiica sa și facea acuzații grave la adresa „divei”, despre care nu are o părere tocmai bună.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, ameninţată de Gabi Bădălău. „Eu am fost şocată de ce mi-au zis copiii!”

Altfel, Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au fost plecați într-o vacanță în Bangkok, capitala Thailandei, acolo unde afaceristul și-a serbat ziua de naștere. „Dragostea înseamnă să găsești pe cineva care are grijă de tine, mai bine decât ai tu!”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu imediat la revenirea în România.