Bianca Drăguşanu o face praf pe Claudia Pătrăşcanu. „Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley”

Bianca Drăgușanu continuă războiul declaraţiilor cu Claudia Patrășcanu, fosta soţie a lui Gabi Bădălău. Cele două sunt la cuţite, iar acuzaţiile grave au curs de ambele părţi.

13 ian. 2023, 13:25
Bianca Drăguşanu o face praf pe Claudia Pătrăşcanu. „Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley”
Bianca Drăguşanu o face praf pe Claudia Pătrăşcanu. "Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley"

Bianca Drăguşanu o face praf pe Claudia Pătrăşcanu. Artista a declarat la Antena Stars că Bianca Drăgușanu este agresivă cu Gabi Bădălău și că a amenințat-o în nenumărate rânduri, atât pe ea, cât și pe mama ei. Bianca Drăgușanu susține că nu are nimic de împărțit cu fosta soţie a iubitului său.

Citeşte şi: Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Anisia Gafton. Motivul pentru care cele două vedete s-au certat în direct la TV

„Am dat și eu două declarații în urma unui context în care am fost provocată, din nimic, fără niciun motiv, am fost provocată de această femeie, căreia nimeni nu are nimic cu ea, nimeni nu i-a greșit cu ceva. Pur și simplu, eu am venit să vorbesc despre mine, iar la ora prânzului m-am trezit atacată de o veche poveste, în care nu mă regăsesc absolut deloc deoarece eu cu femeia asta nu am avut niciodată nimic de împărțit, eu cu femeia asta nu am avut niciodată nimic de vorbit”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Anda Adam au îngropat securea războiului: „Au fost răutăți, dar nu gratuite. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie!”

Iubita lui Gabi Bădălău a mai spus că artista l-a sunat și pe Victor Slav și a vorbit despre ea. „Acestei femei nu am făcut decât să-i răspund în aceeași manieră în care ea m-a atacat, din păcate pentru mine. Eu și iubitul meu nu i-am greșit niciodată cu absolut nimic, adică relația noastră o deranjează pe ea și atunci se trezește vorbit niște chestii. M-a sunat de foarte multe ori, foarte multe mesaje chiar acum înainte de Crăciun, dar nu vreau să intru în detalii. L-a sunat și pe Victor, tatăl copilului meu din care a creat o poveste. Pentru că nu mai bagă nimeni în seamă s-a trezit vorbind despre mine atacându-mă. Când prostia e combinată cu răutatea ești… Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley”, a mai spus Bianca Drăgușanu.