Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO

Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a afaceristului de la Giurgiu, iar cele două se ameninţă reciproc cu instanţa!

19 oct. 2021, 09:53
Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a afaceristului de la Giurgiu, iar cele două se ameninţă reciproc cu instanţa!

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO

Bianca Drăgușanu a reacţionat dur după ultimele declaraţii ale rivalei sale, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. „Fosta soție a actualului meu iubit are probleme pe care și le face singură. Motivul pentru care a făcut atât de urât e că am primit o mie de trandafiri ieri și poate că asta a fost! Ea este în acest proces de divorț nu din cauza mea. Eu nu i-am luat bărbatul! Ea este doar mama copiilor lui și atât. Eu acum am două variante. Pot s-o fac praf și pulbere, nu s-a născut ea Sfânta Filofteia! A fost în Playboy, nu s-a măritat virgină, a avut și ea o tinerețe tumultoasă”, a spus Bianca Drăguşanu.

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu: Vă îngrop pe amanândouă de vii. Nu scăpaţi de mine!

„Are și ea niște relații cu niște bărbați însurați pe care îi știe toată lumea de prin Constanța! Am și dovezi! Ea trebuie să aducă niște dovezi în instanță, că a dat cu nume. A făcut afirmații denigratoare la adresa mea în iunie, eu am pierdut un contract de imagine de zeci de mii de euro și va primi o citație zilele astea. Și va mai primi una pentru ce a zis acum. O chem în instanță pentru calomnie și denigrare și pentru faptul că am pierdut 30.000 de euro. Acum cinci minute, Gabi mi-a spus că mă iubește!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. A postat poze cu ea goală, apoi a şters postarea FOTO

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu”. E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.