Bianca Drăguşanu, prima DORINŢĂ după ce a născut. „Nu se poate decât peste două zile”

Bianca Drăgușanu și-a văzut visul cu ochii, ea născând, în urmă cu puțin timp, o fetiță perfect sănătoasă care va purta numele de Natalia Sofia și care, la naștere a cântărit 3250 de grame și a măsurat 50 de cm.

26 sept. 2016, 14:00
Bianca Drăguşanu, prima DORINŢĂ după ce a născut. „Nu se poate decât peste două zile”

Bianca Drăgușanu i-a cerut un singur lucru lui Victor Slav.

„Vrea fresh de portocale, dar nu se poate decât peste două zile”, a spus, extrem de emoționat, dar și de fericit, Victor Slav.

„Seamănă cu mine, dar sper să aibă ochii ei”, a mai spus Victor Slav despre micuţa Sofia Natalia.

Bianca Drăguşanu A NĂSCUT. Prima declaraţie după operaţie de CEZARIANĂ

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a Fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul. Cadouri încă nu de bun venit. Are 50 de cm şi 3,250 kg. Durează încă 5-4 zile. Când o să ieşim, o să dăm un interviu. Totul e pregătit de mult timp. Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Sunt sigur că vor fi cele mai frumoase sărbători. Am sunat toată lumea, am dat mesaje. Vrea fresh de portocale, dar nu se poate decât peste două zile. Nu avem mamă surogat. A născut la ora 1:30. Sper din tot sufletul să fac drumurile în linişte şi să nu mă urmărească nimeni. Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică. Tăticul dă de băut, da, sunt perfect de acord”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.