Bianca Drăguşanu, prima poză din salonul maternităţii. Cum se simte micuţa Sofia

Bianca Drăguşanu trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară, şi a ţinut să-şi împartă fericirea şi cu prietenii virtuali. Blonda a postat pe contul său de facebook prima poză din salonul maternităţii.

27 sept. 2016, 18:02

Bianca şi Victor au devenit părinţi pentru prima oară şi sunt în culmea fericirii. Vedeta a postat pe o reţea de socializare o fotografie din rezerva maternităţii în care trăieşte primele experienţe din viaţa de mămică. În imagine apare un balon – ursuleţ şi un buchet cu trandafiri albi.

„Am o fetiţă perfect sănătoasă, de nota 10! Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru minunea mea, Natalya Sofia! Mulţumesc vouă prieteni dragi pentru mesajele frumoase. Doamne ajută la toată lumea!”, este mesajul care însoţeşte imaginea din salon postată de Bianca Drăguşanu pe o reţea de socializare.

Era nerăbdătoare să nască

„Sunt obosită… Acum mă simt epuizată. De opt luni nu dorm. Nu mai am răbdare, mai ales că mișcă mereu…. Mai ales noaptea… Dar nu mai am răbdare, nici eu, nici Victor. De fapt, Victor e cel mai emoționat. Am fost la control, iar medicii mi-au spus să stau cuminte, să mă odihnesc. Dar eu nu pot, mai am treabă, dar e greu…. Are peste 3 kilograme acum, deci mică nu e, e chiar foarte grea, dar tot nu pot sta chiar dacă mi-e greu să mă mișc”, a spus acum câteva zile, Bianca Drăgușanu.

De curând, Bianca Drăguşanu a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care le prezintă prietenilor virtuali cadourile primite de micuţa Sofia.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, răsfăţată după ce a născut. Vezi ce cadou superb a primit de la Victor Slav