Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre intrarea lui Victor Slav în politică

Victor Slav a luat decizia de a intra în politică. Bianca Drăguşanu nu a rămas indiferentă şi este alături de tatăl fetiţei ei până în pânzele albe.

16 nov. 2016, 17:42
Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre intrarea lui Victor Slav în politică

Victor Slav şi-a anunţat intrarea în Partidul România Unită, iar Bianca Drăguşanu a comentat decizia fostului prezentator meteo.

„Îl susţin în tot ceea ce face. Sunt alături de el”, a declarat Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Victor Slav s-a înscris în PRU: Nu i-am spus Biancăi

„Am decis să mă alătur Partidului România Unită pentru că şi eu sunt unul dintre românii care cred că trebuie să avem grijă de ţara noastră, de cetăţenii săi şi de resursele naturale atât de preţioase. Sunt un om tânăr, am 36 de ani, de curând am devenit tată şi consider că a venit rândul generaţiei noastre să se implice. Nu mai acceptăm să ni se spună că Romania are o generaţie pierdută, nu mai acceptăm să ni se spună din afara ţării cum ar trebui noi să ne trăim viaţa la noi acasă! Mă voi lupta pentru ca în Romania să fie interzise defrişarea pădurilor şi exportul de lemn neprelucrat şi pentru a se spune stop vânzarii pămantului către străini. Sunt decis să pun şi eu umărul la efortul de a construi o ţară sigură şi prosperă pentru copiii noştri”, a scris Victor Slav pe Facebook.