Bianca Drăguşanu, anunţ tranşant după ce Tristan Tate a plecat singur la munte. „Adevărul este că şi dragostea…”

Bianca Drăgușanu a făcut primele declaraţii după ce Tristan Tate, iubitul englez prezentat drept milionar, a plecat singur la munte.

04 iul. 2018, 05:42
Bianca Drăguşanu, anunţ tranşant după ce Tristan Tate a plecat singur la munte. „Adevărul este că şi dragostea…”

Bianca Drăgușanu a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă despre cât de mult trebuie să conteze partenerul în viața fiecăruia.

Ce spun astrologii despre Bianca şi Tristan Tate? „În dormitor ies scântei!”. Vezi cum ar fi casnicia lor!

„Să fii o prioritate în viața lui iubi! Adevărul este că și dragostea și relația trebuie învățate pas cu pas, fiecare trebuie să învețe și să-l iubească pe celălalt, să îl aprecieze și să îl prioritizeze. Evident, că o relație de cuplu nu trebuie să le destabilizeze pe cele de prietenie, bunăvoința de a-l face pe iubi parte de viața ta e prioritară. Psihologii spun că dacă renunțăm la pasiuni pentru a petrece mai mult timp cu iubi, pe termen lung poate duce la frustrări și despărțire. Nu gândim că iubi este o ființă vie, are dorințe și nevoi, așa cum sunt și eu, dacă vreau să fiu cu iubi, voi face orice ca iubi să fie prioritatea mea. Fă-ți iubita fericita, ca să ai o zi minunată. Să învățați să iubiți și să învățați ca iubi este o prioritate de gradul zero!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Aroganţă MAXIMĂ făcută de iubitul Biancăi Drăguşanu. „Ce înseamnă 1.000 de euro?”