Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ÎMPĂCAREA cu Tristan Tate. De ce l-a iertat pe MILIONARUL ENGLEZ

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au fost surprinşi în timp ce se sărutau la o întâlnire cu mai mulţi prieteni, astfel că separarea dintre ei pare a fi istorie.

25 iul. 2018, 15:32

Bianca Drăguşanu a transmis într-o emisiune TV că nu ţine cont de gura lumii, fiindcă timpul este scurt şi indiferent de ceea ce va face, ştie că oamenii vor vorbi.

Răsturnare de situaţie în telenovela Biana Drăguşanu – Tristan Tate. Imaginea cu cei doi nu lasă loc de interpretări

„Am vorbit cu o prietenă şi mi-a spus: eu vreau ca fostul să se întoarcă la mine, să-mi acorde atenţie mai ales că avem un copil împreună. Vreau să îi strârnesc orgoliu şi postez fotografii ca să îi arăt cât sunt eu de minunată, să îi stârnesc orgoliul masculin pentru îi demonstra că nu e singurul bărbat de pe planeta asta. Îmi acord mine mai multă atenţie, mă duc la coafor, vreau să îi las impresia că nu îmi pasă de existenţa lui, vreau să fiu şi să par indiferentă, iar când ne va vizita pe mine şi pe copilul nostru, o să îi spun că nu pot… Prietena mea m-a întrebat ce cred eu despre toate astea. Eu i-am spus: dacă ai nevoie de strategii ca să îl faci să se întoarcă la tine, atunci nu există iubire. Iubirea este sau nu este, nu are nevoie de cântece, descântece. Nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Eu trăiesc exact aşa cum simt. Timpul este scurt şi nu ţin cont de gura lumii, lumea va vorbi indiferent de ceea ce va fi” a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au fost filmaţi în timp ce se sărutau, la un grătar, unde au participat împreună, alături de alţi prieteni.