Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău cu un cadou de zeci de mii de euro. Cum i-a arătat iubitul că o prețuiește

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu pare a fi din ce în ce mai frumoasă. Afaceristul a decis să își arate dragostea pentru frumoasa blondină printr-un cadou cu totul unic.

25 oct. 2021, 19:44
Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău cu un cadou de zeci de mii de euro. Cum i-a arătat iubitul că o prețuiește

Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău. Bădălău a cheltuit nu mai puțin de 20.000 de euro pentru a o impresiona pe vedetă. După ce au trecut prin nenumărate scandaluri, acum cei doi formează din nou un cuplu, iar pentru a sărbători marea împăcare,aceștia au plecat într-un weekend de vis la Milano.

Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău cu un cadou de zeci de mii de euro. Cum i-a arătat iubitul că o prețuiește

O sesiune la shopping în Milano a fost darul pe care Bădălău i l-a făcut Biancăi, asta pentru că afaceristul a scos cardul și a plătit pentru tot ce și-a dorit vedeta.

Bianca Drăguşanu o atacă pe Claudia Pătrăşcanu. Blondina a răbufnit la adresa soţiei lui Gabi Bădălău şi este decisă să o dea în judecată pentru calomnie. Mai mult decât atât, a dezvăluit că artista este amanta unui om de afaceri din Constanţa.

Blondina a publicat în mediul online un mesaj acid, dar și câteva imagini în care artista era goală, făcute cu câțiva ani în urmă.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a mai declarat vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru calomnie.

„Bună dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebări despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți.

Această singură ‘mamă de copiii’ de pe planetă mă jignește de mai bine de 7 luni fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are.

Bineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar ‘prietene’.

Știu doar că între timp lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe atât ea, cât și mama dânsei. (…)

Bun, acum cu o mică parte a poveștii vă țin la curent cu dovezi în curând, și că tot îi plac procesele si plimbările București – Constanța o aștept în instanță pentru calomnie.

Apropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la București și pentru mine”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. A postat poze cu ea goală, apoi a şters postarea FOTO