Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor. Ce i-a făcut câinelui ei: „Vă dați seama ce creier, ce om?!”

Bianca Drăguşanu a fost reclamată la Protecţia Animalelor. Vedeta face ce face şi apare din nou într-un scandal. De această dată, s-a întâmplat din cauza căţelului ei, pentru că a decis să îi schimbe culoarea blăniţei.

26 mai 2022, 12:25
Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor. Ce i-a făcut câinelui ei: „Vă dați seama ce creier, ce om?!”
Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor

Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor. Blondina și-a exprimat revolta pe Instagram, unde a povestit întreaga întâmplare. În timp ce se întorcea de la dentist, a fost sunată de cei de la Protecția Animalelor, pe motiv că a fost reclamată pentru rele tratatmente aplicate animalelor.

Citeşte şi: Gabi Bădălău marchează la o altă vedetă din showbizul românesc, la scurt timp după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Craiul de Dorobanţi, îndrăgostit până peste cap de fosta prietenă a Biancăi

Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor

Bianca a fost acuzată că a vopsit blănița patrupedului pomeranian în culoarea roz. Imediat, a ținut să clarifice că această procedură nu este una periculoasă și că și-a dus cățelul la un salon de fițe, unde s-au ocupat de el oameni profesionişti.

În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…)

Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a povestit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

În urmă cu scurt timp, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că ea și Gabi Bădălău s-au împăcat. Blondina a declarat că ea și omul de afaceri dorm în aceeași casă și că sunt bine. „Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea‘, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Principala nemulţumire a Biancăi era faptul că Gabi Bădălău nu-şi asumă relaţia cu ea, dar acest aspect a fost rezolvat de Bădălău junior, care a invitat-o pe divă să-l însoţească la nunta cântăreţei Nicole Cherry, care a avut loc în locaţia de lux pe care familia lui o deţine în Bolintin Vale.