Bianca Drăguşanu: „Relaţia mea atârnă de un fir de păr rupt”

Ce e de facut atunci cand simti ca relatia ta se destrama? Ce poti face sa o salvezi? Cum il tii langa tine pe iubitul care vrea sa plece?

23 mart. 2018, 07:01
Bianca Drăguşanu: „Relaţia mea atârnă de un fir de păr rupt”

„Relatia mea atarna de un fir de par rupt”. Asta mi-a spus de dimineata o fata de la mine de la atelier. Mi-a cerut un sfat. Ce sa faca sa il aduca pe iubi al ei inapoi? Mi-a povestit de jocuri, tertipuri, urzeli pe care le facesa il mai prinda din cand in cand. E disperata pentru ca nu ii iese! Mi-am amintit de cele trei reguli de aur ale iubirii care functioneaza intotdeauna. Sunt scrise de psihologi, nu de mine, stati linistiti ca nu le inventez eu!

Nu forta pe cineva sa te iubeasca. Oamenii nu sunt obligati sa raspunda reciproc la sentimentele pe care le ai pentru ei. Trebuie sa alegi alegerea si sentimentele oamenilor din jurul tau. Daca esti iubita vei simti asta. Daca ai dubii, intuitia nu te insala. Cand incepi sa ai dubii, ce crezi? Intuitia chiar nu te insala! Daca petrece cu tine foarte mult timp, te respecta si vrea sa iti indeplineasca dorintele. Cand simti ca te iubeste, nu ai nevoie nici de sfaturi, nici ajutor de la cei din jur. Daca nu te mai iubeste, nu il tine cu forta. Asta e cea mai mare greseala din relatie. Nu e nimeni obligat sa te iubeasca vesnic indiferent de cati copii i-ai facut sau daca ati cladit impreuna un imperiu economic”, a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.