Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

Bianca Drăgușanu a fost acuzată după scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam că a bătut cu bestialitate, cu o bâtă de baseball, fetele pe care le-a găsit la petrecerea burlacilor organizată de cei doi.

27 apr. 2022, 20:41
Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”
Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. Vedeta se apără și spune că le-a dat „Bună seara!” celor care erau la petrecere și a plecat.

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau în apartamentul în care a avut loc petrecerea la care a cântat și Florin Salam. Joia trecută, cei doi s-au certat, vedeta ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei patru dimineața pentru a se împăca. Atunci când s-a întors, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam, scrie VIVA!.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Bomba-sexy și-a prins iubitul la o petrecere deocheată şi a sărit să-l bată cu bâta de baseball

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu dacă vreau să fac ceva, fac, dar nu este aşa cum se spune. Se exagerează. Tot ce ma deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare aşa… Eu muncesc de o viață pentru numele meu. Eu nu susțin violenta, dar dacă mă deranjeaza ceva, impun respect. Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat bună seara şi au plecat. Nu eram înarmată. Eu nu ma duc pe la bărbaţi prin casă să prestez servicii”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Una dintre tinerele găsite în apartamentul lui Gabi Bădălău a apărut zilelele trecute la TV și a arătat câteva semne, drept urmări ale loviturilor Biancăi Drăgușanu. „Eu nu lovesc și nu bat. Să fim serioși acum, aia daca era lovită și bătută și asa mai departe, apărea la televizor dupa o săptămâna? Nu se ducea la IML, nu îmi facea reclamaţie, ceva? Stătea aşa? Poate a bătut-o bărbatul că nu a dormit acasă! Cine știe?”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Indiciul care confirmă că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Mesajul postat de vedetă la mizul nopţii

Tânăra susține că acum are corpul plin de vânătăi și că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. „După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți! Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball”, a povestit tânăra la TV.