Bianca Drăguşanu rupe tăcerea! Vedeta TV dezvăluie motivul despărţirii de Victor Slav

Bianca Drăgușanu a mărturisit într-o emisiune de televiziune că nu mai era fericită alături de Victor Slav. Superba blondă a explicat că despărțirea a fost de comun acord și că cei doi s-au comportat ca niște oameni maturi. Fosta prezentatoare a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener e viață.

28 aug. 2018, 07:42
Bianca Drăguşanu rupe tăcerea! Vedeta TV dezvăluie motivul despărţirii de Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au tot vorbit despre despărțire în ultimele șase luni și s-au hotărât să pună capăt relației. Au rămas prieteni foarte buni și își cresc împreună fetița, pe Sofia Natalia. Micuța nu știe și nu simte că părinții ei sunt despărțiți, spune Bianca.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună. Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu. Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți. Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți. Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Sursa: cancan.ro