BIANCA Drăguşanu s-a dat de GOL în DIRECT: Ştiu cum va fi rochia de mireasă, lungă…ca să mi se vadă burtica

Bianca Drăguşanu pare să se fi împăcat cu fostul ei soţ Victor Slav, cel puţin aşa reiese din interviul acordat în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Mai mult, vedeta s-a bâlbâit în momentul în care a fost întrebată dacă este însărcinată.

29 iul. 2014, 19:58
BIANCA Drăguşanu s-a dat de GOL în DIRECT: Ştiu cum va fi rochia de mireasă, lungă…ca să mi se vadă burtica

Bianca Drăguşanu a vorbit mult despre cât de special este Victor Slav, recunoscând că se vor căsători în momentul în care va rămâne însărcinată. Deşi a ezitat să declare că s-a împăcat cu fostul ei soţ, ea s-a dat de gol în momentul în care a fost întrebată dacă este însărcinată, potrivit Libertatea.

Mi-aş dat viaţa pentru el. Orice aş avea nevoie aş face pentru el, pentru că este unul dintre cei mai minunaţi oameni din viaţa mea. A fost alături de mine în cele mai grele, dar şi cele mai frumoase momente din viaţă. Nu vreau să vorbesc despre relaţia noastră acum, pentru că am făcut deja asta şi n-a fost bine. Prefer să trăiesc, nu să vorbesc. Nu pot să-mi exprim sentimentele pentru el în cuvinte, pentru că el merită mai mult decât nişte cuvinte spuse la televizor de dragul unor oameni care asta vor să audă de la mine. Cu siguranţă Victor merită o femeie mult mai bună decât bine. Mi-am dat seama că am greşit mult, dar aşa am realizat ce vreau şi care îmi sunt priorităţile„, a declarat Bianca despre Victor în timpul emisiunii.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU a ajuns de urgenţă la spital. VICTOR SLAV a însoţit-o FOTO VIDEO

Cu toate acestea, în momentul în care a început să vorbească despre nuntă, Bianca a adăugat că ea şi Victor Slav visează să aibă fetiţe gemene, lucru care a dus fanii cu gândul la faptul că vedeta ar fi însărcinată.

Probabil în momentul în care o să fiu însărcinată o să mai fac o nuntă. Cred că aş fi o mireasă sexy. Cu siguranţă nu aş mai face nunta la televizor. Pentru că am fost filmată nu am putut să simt nunta. Aş fi dansat pe mese, m-aş fi aruncat în piscină, m-aş fi distrat (…). Deja ştiu cum va fi rochia de mireasă. Lungă, cu voal, model sirenă, ca să mi se vadă burtica. Ăsta este visul nostru. El mă alintă pe mine spunându-mi vulpe şi visăm să avem două vulpiţe mici„, s-a dat de gol Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou ÎMPREUNĂ. Vezi ce a declarat roşcata

În acelaşi timp, ântrebată dacă este însărcinată, ea a început să se bâlbâie: „Ăăă… Nu ştiu… Nu, nu cred că sunt. Doamne ajută să fiu!