Bianca Drăguşanu şi-a ales rochia de mireasă. Nicoleta Luciu, naşa de cununie, face dezvăluiri

Bianca Drăguşanu ştie deja în ce rochie vrea să meargă la altar şi va respecta întocmai tradiţiile la nuntă. Dezvăluirea a fost făcută de naşa de cununie, Nicoleta Luciu. Înaintea marelui eveniment, fetele se vor distra la petrecerea burlăciţelor.

06 iun. 2013, 05:54
Bianca Drăguşanu şi-a ales rochia de mireasă. Nicoleta Luciu, naşa de cununie, face dezvăluiri

Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt vor fi pentru prima dată naşi de cununie. Vedeta a mai botezat 10 bebeluşi, dar niciodată nu a năşit un cuplu. Ea se ocupă în detaliu de pregătirile pentru fericitul eveniment, pentru ca totul să iasă perfect, potrivit România TV.

Bianca are ideile, în mare. Îmi mai cere sfatul, îmi arată cum este rochia, cum arată voalul, cam ce fel de coafură ar vrea, dacă ar merge. Ideea este că trebuie toate probate înainte„, a declarat Nicoleta Luciu.

Bianca Draguşanu şi Victor Slav vor să petreacă luna de miere într-o ţară exotică, dar înainte vor merge în vacanţă şi cu naşii. „Ei voiau să plece undeva în Bora-Bora, în luna de miere. Însă noi am planificat o vacanţă în Croaţia, acum, în timpul verii. Să vedem cum o să ne facem timp, pentru că suntem patru persoane cu program diferit„, a mai spus Nicoleta Luciu.

Înainte de cununia care va avea loc în toamnă, Bianca va organiza şi petrecerea burlăciţelor. La nuntă, ea vrea să respecte tradiţiile, inclusiv să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat şi ceva albastru.