FOTO Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. Cum arată acum blondina: „Înainte aveam crenvurști. Vreau să fiu altfel”

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. După 15 ani în care și-a obișnuit fanii cu buzele mari și voluptoase, blondina a decis să facă o schimbare radicală, astfel a apelat la o procedură care a ajutat-o să-și topească tot acidul pe care și l-a injectat în ultimii ani.

09 feb. 2022, 20:26

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. Pentru că nu se mai simțea bine cu aspectul pe care buzele ei îl căpătase, fosta soţie a lui Victor Slav a decis să renunțe la tot acidul injectat în ultimii ani, însă nu definitiv.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look. Vedeta are părul scurt şi nu mai este blondă FOTO

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru o intervenție la nivelul buzelor.

Doctorul i-a topit acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze, după ce blondina s-a arătat mulțumită de modul în care arătau. Acum, buzele blondinei au un aspect mult mai natural.

Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel.

O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Aceasta nu este singura procedură la care a apelat Bianca în această perioadă, aceasta și-a făcut și o intervenție la ochi, mai exact, și-a ridicat ochii cu ajutorul unor fire.

Am pus niște fire ca să îmi ridice ochii. Creează un efect ușor de lifting. Poți apela la mai multe fire, dar nu ține loc de blefaroplastie”, a completat ea.

Totodată, aceasta a mărturisit că, în trecut, și-a făcut o mărire de posterior cu ajutorul unui implant fesier. Această intervenție costă, în general, circa 5.000 de euro.

A fost provocată să se demachieze în direct

Bursucu a provocat-o să se demachieze în direct. Bianca Drăgușanu l-a refuzat însă, justificându-și alegerea. Totodată, ea a făcut și o glumă, spunând că dacă îi vor fi virați în cont 150.000 de euro ar accepta să se demachieze.

Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum ca să fac asta”, i-a spus Bianca Drăgușanu colegului lui Teo Trandafir.

Tot în emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a spus că nu intenționează să se oprească din a-și face diferite intervenții estetice: „Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”.