Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, un nou scandal în stradă! „Ea a vrut să se arunce în faţa maşinilor!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt căsătoriţi de numai trei luni, dar relaţia lor nu pare că merge ca pe roate. Scandalurile dintre cei doi se ţin lanţ şi nu o dată au fost surprinși făcând scandal în public.

14 nov. 2019, 06:34

După ce Bianca şi Bodi au fost filmați în timp ce se certau la cuțite în parcarea unui restaurant, iar blondina s-a urcat pe mașină de teama soțului ei, de unde îl împingea cu picioarele, un episod asemănător a avut loc în parcarea altui restaurant. 

Cei doi soţi au început să se certe, situația dintre cei doi soți devenind vizibil tensionată, iar, la un moment dat, blondina s-a întors cu spatele la soțul ei și s-a îndepărtat de el. Bodi a fugit după ea și a prins-o de mână, trăgând-o cu forța spre el, apoi a luat-o în brațe încercând să o împace.

Martorii susţin că Bianca Drăgușanu ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor. „Și-au spălat rufele în public. Au oferit un adevărat spectacol. Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”, a declarat persoana care a surprins întregul scandal, relatează Cancan.

Bianca Drăguşanu, LOVITĂ din nou de Alex Bodi. Imagini şocante cu agresiunea petrecută în parcarea unui restaurant