Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în culmea fericirii. În urma ultimei ecografii se pare că medicul le-a spus că vor avea o fetiţă.

31 mai 2016, 15:04
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului

Bianca Drăguşanu a recunoscut, voalat, că este însărcinată şi a mărturisit că este pregătită să devină mamă. După ce a cheltuit mai bine de 7.000 de lei să se asigure că sarcina merge bine, în condițiile în care a supus-o unor călătorii lungi cu avionul încă din primul trimestru, Bianca s-a bucurat să afle că totul este în regulă. Atunci nu mai rămânea decât să afle sexul viitorului copil, în condițiile în care atât ea cât și Victor își doreau o fetiță. Ecografiile care au urmat nu au fost foarte concludente, însă, săptămâna trecută, ginecologul le-a dat vestea cea mare, cea pe care o așteptau.

„Nu mai încape dubiu, este 100% fetiță. S-a văzut foarte clar și Bianca ne-a dat vestea imediat. A avut ceva emoții, deși simțea că așa va fi”, a declarat o prietenă a vedetei, potrivit libertatea.ro.

Aceasta pare hotărâtă să experimenteze maternitatea departe de camerele de luat vederi. Și, pentru că în ultimele două săptămâni burta i s-a rotunjit vizibil, Drăgușanca a renunțat la aparițiile publice.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, sfâşiată de durere. Mama ei trece prin momente cumplite: Are nevoie să simtă energie pozitivă