Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au planuri măreţe împreună. Vezi ce vor să facă după logodnă

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au planuri serioase de viitor. După o escapadă la Deva, unde se pare că ar fi avut loc şi o logodnă, cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o vacanţă, un fel de lună de miere, din care, speră ei, să se întoarcă trei.

19 aug. 2014, 08:31
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au planuri măreţe împreună. Vezi ce vor să facă după logodnă

Viaţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav depăşeşte orice scenariu de telenovelă! După o nuntă fastuoasă, un mariaj de doar jumătate de an şi un divorţ la notar, protagoniştii şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălat. Aşa că au decis să îşi mai acorde o şansă şi să îşi facă împreună planuri de viitor.

În ultima perioadă, Bianca şi Victor sunt nedespărţiţi. Au şters cu buretele momentele de tensiuni, reproşurile şi crizele de gelozie care se soldau cu certuri inevitabile. Au decis să îşi trăiască povestea de iubire, care, culmea, merge ca pe roate de când nu îi mai leagă actele de la Starea Civilă. De puţin timp, vedeta afişează pe inelarul mânii stângi verigheta şi inelul de logodnă, semn că se consideră deja o femeie măritată. Potrivit Lavinei, prietena cea mai bună a blondei, cei doi ar fi decis să îşi reînnoiască jurămintele la biserică. Aşa că şi-au dorit ca momentul să aibă loc departe de agitaţia din Capitală şi au plecat în weekend la Deva, unde se pare că ar fi ajuns împreună cu naşii la o biserică.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, căsătorie cu repetiţie. Nunta nu va mai fi transmisă de Pro TV

Mai nou, ei şi-au făcut planul să petreacă împreună o vacanţă, în care să conceapă şi un prim moştenitor. Nu mai e un secret pentru nimeni că Bianca vrea să îl facă pe Victor pentru prima dată tată.

Mai mult, potrivit unor persoane din anturajul cuplului, Bianca şi Victor vor să îşi ia o casă împreună. „Se gândesc că vor deveni părinţi şi atunci au nevoie de mai mult spaţiu. Am înţeles că vor un apartament duplex, cu vreo trei camere, iar jos să aibă livingul, bucătăria. Probabil că după ce vor găsi locuinţa în care să se mute împreună, Bianca îşi va scoate apartamentul la închiriat. Deocamdată se bucură de vacanţă, din care speră să se întoarcă trei”, au povestit, pentru spynews.ro, aceleaşi surse.