Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat în public la un eveniment monden. Vezi care a fost motivul

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au participat pentru prima oară la un eveniment monden după nunta de duminică. Un moment care i-a enervat vizibil pe amândoi a provocat o ceartă în public între proaspeţii însurăţei.

04 oct. 2013, 15:17
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat în public la un eveniment monden. Vezi care a fost motivul

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ieşit prima oară în public după nunta de duminică. Roşcata a fost cap de afiş la o prezentare de modă ce a avut loc la un club de fiţe din Regie, însă prezentatorii evenimentului, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, au fost autorii unei glumiţe care nu prea le-a priit soţilor Slav.

La finalul defilării, încheiată de Bianca, în rochie de mireasă, cele două gazde ale evenimentului au pus la cale o farsă care le-a stricat seara roşcatei şi soţului ei. Cei doi au scos mai multe plicuri cu scrisori imaginare adresate Biancăi, două dintre ele fiind de la foştii iubiţi ai roşcatei, creatorul de modă Cătălin Botezatu şi fotbalistul Adrian Cristea.

„Scrisoarea” lui Bote nu a părut să-i deranjeze foarte tare pe cei doi, chiar dacă Bianca nu a părut să se simtă tocmai bine, în schimb epistola lui Cristea nu le-a picat bine niciunuia dintre ei, mai ales lui Victor Slav, scrie wowbiz.ro. „Bianca incep cu o intrebare: vrei sa fii sotia mea? Apoi iti voi spune un proverb pe care il stiu de la bunicul meu: meteorologii arata pe harta, fotbalistii te duc oriunde pe harta„, suna scrisorica imaginară citită de Buzdugan, care a smuls râsete şi aplauze, care care pe Victor Slav, prezentator meteo la un post de televiziune, l-a iritat, se pare, peste măsură.

La plecarea din club, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut o mică dispută pe tema farsei puse la cale de Buzdu şi Morar, el reproşându-i roşcatei pe un ton destul de apăsat, chiar în faţa camerelor şi a aparatelor foto, că nu a coborât de pe scenă în momentul „glumiţei” celor doi, punându-se astfel într-o lumină proastă.