Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregăesc să vândă botezul fiicei lor

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc pentru cel mai important eveniment monden al anului: botezul micuţei Natalia Sofia. Presa mondenă scria cu mult înainte de a se naşte fetiţa, că Bianca şi Victor urmează să vândă drepturile de difuzare ale botezului, aşa cum au făcut cu nunta şi divorţul.

02 ian. 2017, 11:44
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregăesc să vândă botezul fiicei lor

Bianca şi Victor Slav au devenit pentru prima dată părinţi la sfârşitul lunii septembrie, informează România TV. Ca şi la nuntă şi divorţ, o singură televiziune a filmat şi a dat imagini cu micuţa Sofia.

„Era foarte albă şi după aia s-a făcut negricioasă şi cu părul foarte negru şi nu înţelegeam. După mi-am dat seama că e toată tati” spunea Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU le-a arătat tuturor ce va face în noaptea de Revelion. VICTOR SLAV nu se vede pe nicăieri

Victor Slav a fost alături de Bianca în timpul operaţiei. „M-am uitat la ea, ma mai strangea de mana, eu ma mai uitam in continuare la ce se întamplă”, povestea Victor Slav. Bianca Drăguşanu nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre amenajarea camerei micuţei Sofia. Vedeta a aranjat camera fiicei sale, într-o combinaţie de alb cu roz.

Preţurile obiectelor de mobilier au fost pe măsură. De exemplu, pătuţul din lemn masiv de fag şi comoda costă fiecare câte o mie de euro iar dulapul cu uşi şi sertare 1500 de euro. Pentru decorarea camerei, Bianca a mai scos din buzunar 1500 de euro. În total, nota de plată pentru camera fetiţei a fost 5000 de euro. Vedeta nu s-a zgârcit nici în privinţa căruciorului, a scaunului de maşină sau a măsuţei cu scaun pliabil. Aproape două mii de euro a plătit Bianca pentru confortul micuţei Natalia Sofia.

Citeşte şi Bianca şi Victor, noi fotografii cu micuţa Sofia

Acum se pregătesc de botez şi se spune că Bianca şi Victor ar avea în plan să vândă drepturile de difuzare aceluiaşi post de televiziune la care au dat imagini în exclusivitate pentru nuntă şi divorţ. După multe presiuni făcute de producătorii unor televiziuni, cei doi au fost împinşi de la spate să se căsătoreasă. Insistenţele cu care au fost îndemnaţi să facă acest pas i-a determinat pe cei doi să intre în horă şi să îşi declare public iubirea.

Nunta anului asupra căreia plana divorţul iminent a fost şi ea regizată şi plătită cu bani grei. Se spune că Bianca Drăguşanu ar fi încasat 70 de mii de euro, la care se mai adaugă barterele pentru organizarea nunţii. Vedeta şi-a pregătit ieşirea din scenă câştigând mulţi bani de pe urma unui presupus avort pe care l-a dezbătut la televizor.

Pentru că planul era să divorţeze la televizor, Bianca a decis să facă acest pas plecând la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea.