BIANCA DRĂGUŞANU şochează cu declaraţii despre viaţa sa amoroasă

Bianca Dragusanu a mai subliniat o data ca nu se considera vinovata pentru escapada la Paris cu Adi Cristea, mai ales ca, sustine ea, “toti am inselat cel putin o data”.

15 ian. 2014, 21:17
BIANCA DRĂGUŞANU şochează cu declaraţii despre viaţa sa amoroasă

BIANCA DRĂGUŞANU continuă telenovela divorţului de Victor Slav. Pentru ca foarte multa lume o judeca pentru escapada cu fostul iubit, Bianca s-a gandit sa scape afirmand ca ce a facut ea este absolut normal, si ca nu exista om care sa nu isi fi inselat partenerul cel putin o data, lasand din asta sa se inteleaga ca, intr-adevar, intalnirea cu Cristea nu a fost doar una amicala. Asta in ciuda faptului ca pana acuma a sustinut contrariul.

„Sunt multe lucruri pe care le-am facut si le regret. Cu totii ne dormi sa fim linistiti si bine. Nu inteleg de ce ma judeca lumea. Eu nu am facut rau nimanui, ci doar mie. Eu imi port crucea singura. Nu am gresit nimanui cu nimic. Poate doar fata de Victor sau fata de mine. Am avut cu el o intalnire foarte calma, sunt multe de spus si de rezolvat. Nu suntem agresivi. Nu ne dorim situatia asta. Nu sunt un om bolnav sau pe moarte. Toti am inselat o data, de aia exista reguli, ca sa le incalcam”, a subliniat Bianca Dragusanu, miercuri, la Antena 1.

Totodata, sotia lui Victor Slav a mai precizat ca nu are prea multe regrete. „Sufar pentru ca i-am facut pe altii sa sufere, oamenii nu au voie sa ma judece. Nu exista om fara greseala. Vorbele nu pot repara ce strica faptele. Am regretele mele si timpul ma va ajuta sa le repar. Viata merge inainte indiferen daca exista sau nu casatorie. Daca cineva are capacitatea sa ma ierte bine, daca nu, viata merge inainte. Nu am multe de regretat. Nu stiu daca ma pot declara foarte vinovata, doar nehotarata si nesigura pe sentimentele mele”, a mai spus Bianca.

BIANCA DRĂGUŞANU, interviu-bombă despre sinucidere şi aventura cu Cristea de la Paris

Se zvoneşte că ai vrut să-ţi pui capăt zilelor…

Bianca Drăguşanu: Este o mare prostie! Cum să mă sinucid? Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine… În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit… De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore…

În ce relaţie eşti cu soţul tău, Victor Slav? E adevărat că şi-a luat lucrurile de la tine?

Bianca Drăguşanu: Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut.

Sunt şanse de împăcare?

Bianca Drăguşanu: Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea.

Pe Cristea îl mai iubeşti?

Bianca Drăguşanu: Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

Cătălin Botezatu, Adrian Cristea şi Victor Slav

Totuşi, de ce te ascunzi?

Bianca Drăguşanu: Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacţii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiţă de câţiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus să nici nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă uşoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău.

Ce vei face în continuare?

Bianca Drăguşanu: M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus.

Poate în Dubai?

Bianca Drăguşanu: Exclus în Dubai. Acolo sunt mulţi români şi risc să fiu recunoscută. O să plec, probabil, în SUA, de unde îmi voi coordona afacerile.

Părinţii tăi îţi sunt aproape?

Bianca Drăguşanu: Tata e bine, e alături de mine. În schimb, mama e foarte bolnavă, mi-a spus sora mea. Trebuie să am grijă de ea, să o menajez. I s-a agravat boala şi din cauza supărărilor. Nu îi face bine tot ceea ce aude şi citeşte în presă despre mine.

«Nu m-am culcat cu Adrian Cristea la Paris»

Bianca Drăguşanu a acceptat invitaţia lui Cristea la Paris, însă nu bănuia că întâlnirea lor, la ceas de taină, îi va aduce divorţul de Victor: “Am vrut pur şi simplu să stau cu un prieten, să vorbesc, să fac o schimbare. Nu m-am culcat cu Adrian. Doar am mers cu el la Paris, fără să mă gândesc la consecinţe. Mi se întamplă să fac astfel de lucruri impulsiv, fără să stau prea mult pe gânduri. Acum îmi pare rău. Dacă ştiam că voi ajunge la divorţ, nu mai plecam. E prea târziu acum ca să mai regret”. Este o mare prostie! Cum să mă sinucid? Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine… În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit… De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore…

În ce relaţie eşti cu soţul tău, Victor Slav? E adevărat că şi-a luat lucrurile de la tine?

Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut.

Sunt şanse de împăcare?

Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea.

Pe Cristea îl mai iubeşti?

Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

 

Citeşte interviul integral pe libertatea.ro