Bianca Drăguşanu, surprinsă cu iubitul unei cântăreţe. Cu cine s-a întâlnit vedeta în timp ce Alex Bodi e plecat din România

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 08:41 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 08:41 // Sursa: romaniatv.net

Bianca Drăguşanu a revenit în ţară după ce a participat la "Asia Express", iar acum reuşeşte să atragă toate privirile, pe stradă sau în localurile pe care e frecventează.

Foto: click.ro

Bianca Drăguşanu a fost surprinsă în timp ce lua prânzul, într-un mall din Capitală, alături de un bărbat chipeş. În momentul în care au realizat că cel care o însoţea pe frumoasa blondină nu este iubitul acesteia, Alex Bodi, cei prezenţi au început să-şi dea coate şi să filmeze totul, convinşi să vedeta îşi "traduce" partenerul.

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav pentru fetiţa lui şi a Biancăi Drăguşanu. Nu te aşteptai la suma asta!

SpyNews a descoperit că bărbatul misterios este Mircea Brânzei, iubitul Denisei Tănase, de la Bambi. Bianca şi Mircea nu sunt doar simpli amici, ci au o colaborare reciproc avantajoasă de câţiva ani, de când blondină este imaginea clinicii de înfrumuseţare pe care o deţine bărbatul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alex Bodi Bambi bianca dragusanu denisa tanase Mircea Branzei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 dec 00:38
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H