Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. În ce a investit vedeta primul milion de euro: „Ce crezi, l-am și cheltuit!”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit în ce a investit un milion de euro. Iubita lui Gani Bădălău susține că nu face risipă de bani.

03 iun. 2023, 10:37
Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. În ce a investit vedeta primul milion de euro: „Ce crezi, l-am și cheltuit!”
În ce a investit Bianca Drăgușanu primul milion de euro

Bianca Drăgușanu a vorbit despre investițiile făcute, dar și despre sumele pe care le încasează. Vedeta spune că nu face risipă de bani și că primul milion de euro l-a folosit cu mare iscusință.

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.

Eu mă iubesc foarte mult! Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. (…) Practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru unica.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice. Blondina declară război femeilor naturale: „Le urăsc pe cele care se dau cu cremă de gălbenele”

Cătălin Botezatu a povestit, recent, cum a cunoscut-o pe Bianca, la o prezentare de modă, în urmă cu mai mulți ani.

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni.

Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la o mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns de la bal la spital. Suferința de nedescris care a răpus-o pe vedetă și a făcut-o să plece de urgență de la petrecere

Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt, face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase. Pentru mine, Bianca rămâne Bianca.

Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are”, a declarat celebrul designer.