Bianca Drăguşanu trăieşte un COŞMAR. Tatăl ei are mari probleme de SĂNĂTATE

Bianca Drăguşanu trece printr-o perioadă grea. Ambii ei părinţi sunt bolnavi. Dacă mama cedetei a fost suspectă de cancer de piele, tatăl prospetei mămici se confruntă cu dureri îngrozitoare şi stări de rau, care par a nu se mai termina niciodată.

07 nov. 2016, 07:34
Bianca Drăguşanu trăieşte un COŞMAR. Tatăl ei are mari probleme de SĂNĂTATE

Bianca Dragusanu a anuntat ca tatal ei sufera de afectiuni severe la nivelul rinchilor si, in vara, chiar a fost internat la Spitalul Municipal din Petrosani in stare grava, dupa o criza renala care l-a tintuit la pat.Surse din preajma vedetei sustin insa ca situatia parintelui vedetei este incerta din punct de vedere medical si, in multe zile, ii este foarte greu sa se deplaseze.

Bianca Drăguşanu, extenuată şi nemachiată FOTO

„Bianca plange incontinuu. Lui Jimi nu ii este deloc bine de saptamani bune. Problemele la rinichi s-au agravat si abia mai rezista. Ia calmante cu pumnul si tine regim, insa durerile sunt mari si s-au extins in tot corpul. Dintr-un barbat robust, tatal Biancai a cazut total, sta foarte mult in pat pentru ca ii este dificil sa se ridice, in plus, nu poate sa faca decat cativa pasi. E cumplit. Fetele lui incearca sa il ajute, dar pana omul nu iese din crizele renale, nu se poate face mare lucru”, au dezvaluit apropiatele Biancai Dragusanu.