Bianca Drăguşanu va fi colegă de trust cu Victor Slav. Vezi pe ce post va lucra

Bianca Drăguşanu, actuala iubită a lui Victor Slav, s-a întors în televiziune pe postul de reporter special al emisiunii tabloid, având şi un prim interviu.

08 feb. 2013, 15:03

Bianca Drăguşanu s-a întors în televiziune în postura de reporter al unei emisiuni tabloid, unde a făcut şi primul ei interviu chiar cu prietena şi fosta ei colegă, Daniela Crudu.

„E o provocare, dar nu credeam că este atât de mult de lucru. Am o serie de personaje pe care vreau să le prezint publicului. Nu m-ar deranja să-i iau un interviu chiar lui Adrian Cristea, cu toate că mi-ar fi greu pentru că el vorbeşte engleză şi franceză. Aş face faţă şi unui interviu cu Anda Adam”, a declarat Bianca Drăguşanu la CancanTV.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, în ipostaze fierbinţi, ca în propriul lor dormitor FOTO

Prima persoană care a felicitat-o public pentru noul ei job este nimeni decât fostul ei iubit, creatorul de modă, Cătălin Botezatu.

Botezatu a mărturisit că este foarte mândru de fosta lui iubită şi că meseria de reporter special i se potriveşte:„Sunt mândru că face acest job. Trebuie să recunosc că îi stă bine în postura de reporter. Mi-aş fi dorit să o văd la Hollywood”, a declarat Botezatu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, sexy şi provocatoare în costum de piele şi tocuri înalte