Bianca Drăgușanu vrea o carieră în actorie: „Ori sunt rolul principal, ori ies din film”

Bianca Drăgușanu a avut mereu o viață extravagantă, iar acum plănuiește să treacă la nivelul următor. Acum, vedeta își dorește să devină actriță.

20 dec. 2022, 12:21
Bianca Drăgușanu vrea o carieră în actorie: „Ori sunt rolul principal, ori ies din film”
Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță

Bianca Drăgușanu surpinde din nou. După ce a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din România, vedeta vrea să înceapă o carieră în actorie. Oricine o recunoaște datorită prezenței sale constante la televiziune, pe social media sau în localurile de top din București.

Nu e de mirare, pentru că diva s-a simțit întotdeauna cel mai bine sub lumina reflectoarelor. Într-un interviu oferit celor de la cancan.ro, întrebată dacă și-ar dori să joace în filme sau seriale, a lăsat de înțeles că i-ar plăcea acest lucru.

Citește și: Carmen Şerban s-a despărțit după 6 ani: „Relaţia devenise toxică!”

În urmă cu mai mulți ani, aceasta a avut o experiență de acest fel, dar acum vedeta spune că n-ar accepta un rol dacă nu ar fi respectate câteva condiții.

„Depinde, am mai avut o experiență de genul acesta în ‘Narcisa Sălbatică’. Eu ori sunt rolul principal, ori ies din film. Așa că, deocamdată joc în cel mai tare film pe care l-am văzut: viața mea!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Întrebată care este modelul ei de actriță, vedeta a răspun foarte rapid: „Angelina Jolie!”. Cât despre suma pe care ar cere-o, aceasta nu a fost foarte concretă: „Depinde de rol și de film, muncă voluntară nu fac. Să vină propunerile și te țin la curent”, a mai spus Bianca.

Citește și: Ramona Bădescu, de la adolescenta neîncrezătoare la actrița cu siluetă de invidiat: „La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”