Avertisment ÎNFIORĂTOR pentru BIANCA DRĂGUŞANU

BIANCA DRAGUSANU. Veste proastă pentru BIANCA DRAGUSANU. Desele schimbării ale culorii părului îi vor aduce mari probleme de sănătate. BIANCA DRAGUSANU pare să fi trecut peste divorţul de Victor Slav, provocat de o aventruă avută al Paris cu fotbalistul Adrian Cristea.

11 apr. 2014, 16:08

BIANCA DRAGUSANU îşi pune sănătatea în pericol: vrea să-şi schimbe din nou look-ul şi pare să nu-i pese de efectele îngrijorătoare pe care le poate avea vopsitul frecvent al podoabei capilare.

„Ajutaţi-mă să mă decid. Ce culoare sa aleg? Vreau din nou o schimbare!”, şi-a întrebat BIANCA DRAGUSANU prietenii de pe Facebook.â

Potrivit unui studiu recent, expunerea regulată la vopsea de păr creşte cu 60% riscul de a dezvolta câteva tipuri de cancer sau alte afecţiuni. Studiul a fost făcut la Universitatea Queen din Belfast şi a arătat că utilizarea vopselei de păr, de mai mult de 9 ori pe an, măreşte riscul de leucemie cu 60%. Mai mult, se ştie deja că vopsitul des al părului poate cauza probleme de vedere şi poate duce chiar la chelire, scrie SpyNews.

BIANCA DRAGUSANU şi-a schimbat nuanţa părului de trei ori într-o lună, după divorţul de Victor Slav: a fost blondă, apoi roşcată, iar ulterior s-a vopsit în stil ombre. Astfel, BIANCA DRAGUSANU riscă să ajungă le lista neagră a medicilor.