Bianca Drăguşanu a primit încă o VESTE TRAGICĂ. Bunicul lui Victor Slav A MURIT

Bianca Drăguşanu trece printr-o adevărată dramă după ce a aflat că mama sa are cancer, iar problemele par să nu se sfârşească pentru blondă, ba din contră, apar tot mai multe.

01 apr. 2016, 06:56
Bianca Drăguşanu a primit încă o VESTE TRAGICĂ. Bunicul lui Victor Slav A MURIT

Bianca Drăguşanu tocmai a aflat că bunicul iubitului ei, Victor Slav, a trecut în nefiinţă, scrie Cancan. Blonda este alături de iubitul ei în aceste momente de tristeţe, suferă împreună cu acesta şi încearcă să fie puternică pentru a trece peste acest episod trist din viaţa  lor şi să-i fie un real sprijin lui Victor Slav şi familiei acestuia.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu a confirmat. „Mama are CANCER”

Bianca Drăguşanu şi-a dorit din tot sufletul să râmână însărcinată cu Victor Slav, iar dorinţa ei a devenit realitate. Declara la un moment dat că cea mai mare bucurie este să îi facă o fetiţă cu ochii albaştri şi brunetă, să semene cât mai mult cu tatăl ei.

„Sper să fac un copil cât mai curând, va veni şi acest moment pentru că îmi doresc din tot sufletul meu o fetiţă cu ochii albăstrii şi brunetă să semene cu iubitul meu. Iubitul meu este fostul meu soţ, Victor Slav,” declarase la un moment dat Bianca Drăguşanu.