Bianca, exasperată de paparazzi: De ce mă urmăriţi? Nu aveţi treabă astăzi? Sunteţi peste tot

Bianca Drăguşanu este în centru atenţiei de câteva zile şi se pare că nu mai suportă să fie urmărită pretutindeni de presă. Ajunsă la capătul răbdării, roşcata a recţionat. Pentru că s-a trezit cu paparazzi în faţa ei când a ieşit dintr-un salon de înfrumuseţare, Bianca i-a luat la rost.

07 sept. 2013, 14:50
Bianca, exasperată de paparazzi: De ce mă urmăriţi? Nu aveţi treabă astăzi? Sunteţi peste tot

Cel mai mediatizat cuplu monden şi-a oficializat relaţia. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile la Primăria Sectorului 3, iar martori le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Cergo.
Aşa cum era de aşteptat, paparazzi o urmăresc peste tot şi se pare că roşcata a cam ajuns la capătul răbdării. Pe pagina de Facebook, Bianca a postat un filmuleţ cu cei care o pândesc.

„Ce faceţi? Pe cine filmaţi? De ce filmaţi? Vă pun pe Facebook. Prietenii mei de pe Facebook trebuie să vadă asta. De ce mă urmăriţi? Nu aveţi treabă astăzi? Sunteţi cam mulţi, sunteţi peste tot. Paparazzilor, de ce faceţi asta? Pleacă de aici. Fugi!”, a spus Bianca.

Vezi şi: Ce îi prezic astrele Biancăi Drăguşanu. Vezi când poate rămâne ÎNSĂRCINATĂ şi cum arată viitorul ei

Peste trei săptămâni, Bianca şi Victor îşi vor jura iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu. Pentru atunci se anunţă o nouă nuntă de fiţe în lumea mondenă. România TV a aflat în exclusivitate ce pretenţii au avut Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Invitaţii vor mânca în farfurii de sticlă cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea într-un pat cu baldachin.

De la petrecere nu vor lipsi berbecuţii la proţap, dar şi o zonă de narghilea, cu produse tradiţionale arăbeşti. Iar invitaţii ar fi bine să-şi aducă şi costumele de baie.

„Au avut o cerinţă în mod expres, Bianca a zis că dimineaţa vor da tonul la distracţie, vor sări în piscină şi vor folosi şi jacuzzi”, a mai spus Stan.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a ales meniul pentru nuntă: Nu pot să ii dau mamei ouă de piton şi larve de gândaci

Bianca şi Victor au rezervat camera nupţială pentru două nopţi. Ei vor fi răsfăţaţi cu petale de trandafir, şampanie, fructe exotice, iar pe terasă au cerut să aibă hamacuri.

Nunta anului în lumea mondenă va avea loc pe 29 septembrie, iar Bianca şi Victor vor avea 400 de invitaţi la petrecere.