Bianca, în luna de miere pe urmele Andei Adam

În exclusivitate pentru Click!, Bianca Drăguşanu şi soţul ei au povestit ce planuri de vacanţă au. 

19 nov. 2013, 23:18
Bianca, în luna de miere pe urmele Andei Adam

Au trecut şapte săptămâni de la nunta lor, dar, în loc de lună de miere, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut parte mai mult de venin. Sătui de scandalurile care se ţes în jurul lor, care au culminat cu zvonurile despre divorţ, roşcata le închide gura rău-voitorilor cu un anunţ. „Ce divorţ? Ne pregătim să plecăm în America, în luna de miere!”.
Zilele acestea, căsnicia dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a fost puternic zguduită de câteva evenimente delicate pentru o familie proaspăt întemeiată. Avortul, dar şi întâlnirile programate sau întâmplătoare ale soţiei cu fostul iubit, fotbalistul Andrei Cristea, au fost doar câteva dintre situaţiile care l-au deranjat şi l-au enervat la culme pe Victor Slav.

Chiar dacă toţi l-au compătimit, la televizor sau pe reţelele de socializare, prezentatorul de la Meteo a făcut pe leul şi a lăsat să se înţeleagă că în casa lor atmosfera este perfectă. Totuşi, Bianca l-a contrazis puţin: „Relaţia este fragilă, unele lucruri ne-au afectat. Există o tensiune. Dacă te supune cineva unui stres continuu, există o tensiune”, recunoştea roşcata acum câteva zile într-o emisiune.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu, în pericol de divorţ din cauza Andei Adam

Totuşi, în timp ce vecinii şi prietenii celor doi vorbesc despre scandaluri dese şi un divorţ iminent, iată că Bianca face un anunţ care poate să-i bucure pe unii şi să-i dezamăgească pe alţii. „Nu divorţăm. Plecăm în luna de miere, în America!” ne-a declarat Bianca Drăguşanu, în exclusivitate.

„De această situaţie sunt afectaţi doar părinţii noştri, pentru că ei iau lucrurile aşa cum le văd la tv. Eu şi Victor suntem bine, dar poate pentru că din cele trei televizoare pe care le avem acasă, nu pornim nici unul. Aşteptăm nerăbdători să plecăm în luna de miere. Soţul meu mi-a promis că mă duce în America, în decembrie. El a fost de câteva ori acolo, pe vremea când era cu Anda, dar eu nu am ajuns până acum şi mi-aş dori să văd «Tărâmul Făgăduinţei». Cu siguranţă, voi face foarte mult shopping”, ne-a declarat Bianca.

Ea nu a părut deloc deranjată că soţul ei a ales pentru concediul marital aceeaşi destinaţie în care mergea cu fosta iubită. „Nu am nici o problemă dacă a fost cu ea. S-a întâmplat în trecut, acum trăim prezentul”, a răspuns, amuzată, roşcata. Soţia lui Victor Slav nu s-a mulţumit doar cu America, ci a pus pe listă şi Republica Dominicană pentru că vedeta vrea să facă plajă şi să se întoarcă în ţară puţin bronzată.

Victor mergea în fiecare an peste Ocean cu Anda Adam

Relaţia lui Victor Slav cu Anda Adam a început în anul 2006 pe platourile celui de-al doilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Timp de şase ani, prezentatorul rubricii „Vremea”, de la Pro Tv, şi solista s-au iubit intens şi toţi spuneau că această relaţie se va „solda” cu o căsătorie. Nu a fost aşa, însă cei doi au rămas cu amintiri frumoase. Datorită acestei iubiri, Victor a vizitat de mai multe ori America. Mama Andei este stabilită acolo de ani buni, iar aceştia aveau un motiv în plus când alegeau destinaţia pentru vacanţele lor.

Astfel, aproape în fiecare an, de Sărbătorile de Iarnă sau de Sfântul Valentin, cei doi se împărţeau între New York, oraşul în care locuieşte doamna Adam, Las Vegas sau Cancun, Mexic. De fiecare dată petreceau o săptămână sau două, iar Slav se înţelegea foarte bine cu cea care putea să-i fie soacră.

Citeşte mai multe pe click.ro