Bianca Iordache s-a iubit cu Gabi Bădălău? Noua cucerire a lui Alex Bodi a spus tot: „Nu stau să mă ascund”

Bianca Iordache s-a iubit cu Gabi Bădălău? Noua cucerire a lui Alex Bodi a spus tot despre aceste zvonuri, care circulă în showbiz. Printre cei care ar fi dorit-o pe brunetă s-ar număra și fostul soţ al Claudiei Pătrăşcanu.

02 iun. 2021, 18:50
Bianca Iordache s-a iubit cu Gabi Bădălău? Noua cucerire a lui Alex Bodi a spus tot: „Nu stau să mă ascund”
Bianca Iordache a spus totul despre Gabi Bădălău

Bianca Iordache s-a iubit cu Gabi Bădălău? Bruneta a recunoscut că Bădălău a reacționat la anumite imagini pe care le-a postat pe contul ei de socializare, însă asta nu înseamnă că între ei a existat vreodată mai mult decât atât.

Citeşte şi: Pepe, „vrăjit” de o animatoare. Ce mesaj i-a transmis: „Dacă nu eram în post…”

Bianca Iordache s-a iubit cu Gabi Bădălău?

Eu dacă ies cu Alex este strict problema mea și a lui. Eu nu vreau să ies cu Alex ca să fiu implicată în scandaluri sau să fiu implicată în aberațiile astea că eu cu Gabi aș fi ceva vreodată în viața asta. Nu există așa ceva. Eu dacă am ceva cu cineva, spun.

Eu nu stau să mă ascund. Nu există așa ceva. Nu am fost cu omul ăla. Nu știu de unde toate aberațiile astea. Noi nici măcar nu am stat vreodată la aceeași masă, dar să avem o relație.

Ne știm din oraș și așa mai departe, dar niciodată nu a existat așa ceva. El mi-a mai răspuns mie la story-uri. Probabil de acolo cineva a interpreta că noi doi am fi avut vreo legătură. Dar nu știu dacă era sau nu cu Claudia. Probabil era singur omul.

Dacă dai o reacție la un story, asta nu înseamnă că te-ai culcat cu un om. Nu am răspuns la absolut nimic. Eu cu Gabi Bădălău nu am avut nicio relație. Eu nu am avut cu omul ăla niciodată absolut nimic”, a declarat Bianca Iordache pentru Antena Stars.

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu a vorbit despre împăcarea cu Alex Bodi şi a spus lucrurilor pe nume în ceea ce îl priveşte. Blondina a mărturisit că nu își mai dorește să fie în centrul scandalurilor și tot ce vrea este să aibă pace în viață.

Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale.

Eu cred că vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve. Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe.

Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important.

Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok, am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.