Bianca Rus a dezvăluit ce sacrificii a făcut ca să apară la Tv: „Nu mâncam câte o lună!

Bianca Rus a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut ca să apară la televizor. Vedeta a dezvăluit că ajunsese să se înfometeze, ca să dea bine pe sticlă.

25 iul. 2022, 19:43
Bianca Rus a dezvăluit ce sacrificii a făcut ca să apară la Tv: „Nu mâncam câte o lună!

Bianca Rus a dezvăluit ce sacrificii a făcut ca să apară la Tv. Vedeta a revenit în atenţia publicului odată cu participarea la emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”. Aceasta a cucerit rapid inimiloe românilor datorită simţului umorului şi a felului în care a ajuns să arate.

Bianca Rus, sacrificii uriaşe ca să apară la televizor. Ce a fost nevoită vedeta să facă

Citeşte şi Bianca Rus are ghinion în dragoste. De ce nu şi-a refăcut viaţa după divorţ: „Nu stau lângă un beţiv”

Cântăreaţa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată în momentul în care a păşit în platoul emisiunii. Aceasta arăta impecabil si nu mai era nici urmă de tânăra cu forme rubensiene pe care o cunoştea toată lumea.

Aceasta a mărturisit că pentru fiecare apariţie pe sticlă trebuie să facă sacrificii uriaşe, inclusiv să se înfometeze. Tocmai de aceea, a redus considerabil apariţiile la Tv şi merge doar la emisiunile care nu o pun într-o lumină proastă.

„Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme”, a dezvăluit vedeta.

Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus: „Am fost exclusă din societate, peste tot mi se închideau ușile”

Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus. Pe vremea când se lupta cu greutatea, artista a întâmpinat dificultăţi pe toate planurile, fiind şi motivul pentru care a decis să îşi micşoreze stomacul.

„Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea.

Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu puteam să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a declara vedeta în urmă cu câteva luni la Antena Stars.

Citeşte şi Cum trebuie să fie viitorul iubit al Biancăi Rus: „Este cel mai important”