Bianca Rus şi-a prezentat noul iubit pe Facebook. Cine este misteriosul Ştefan

Mai nou concurentă în show-ul ”Bravo, ai stil”, difuzat de Kanal D, Bianca Rus a decis azi să facă publică identitatea noului său iubit! Într-o postare pe Facebook, frumoasa solistă a recunoscut că se iubește mai nou cu Ștefan, un clujean care activează în lumea modei.    

23 ian. 2020, 17:49

Bianca Rus s-a transformat total. Concurenta de la ”Bravo, ai stil”, emisiune difuzată la Kanal D. După mai mult timp, în care fanii artistei au fost nevoiți să aștepte cu sufletul la gură, iată că inevitabilul s-a produs, iar Bianca Rus a făcut publică identitatea noului său iubit. 

Bianca Rus şi noul iubit au postat simultan anunțul că sunt într-o relație, iar fanii i-au complimentat imediat, urându-le o relație cât mai frumoasă și mai lungă! 

Într-o postare pe Facebook, Bianca Rus a recunoscut că se iubește cu Ștefan, un bărbat din Cluj, care activează în lumea modei. Cei doi au postat în același timp că sunt într-o relație, iar fanii i-au complimentat pe loc, urându-le o relație cât mai frumoasă și mai trainică.

„BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES” 2020: Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în direct pentru Botezatu: „Pentru tine o fac”

Bianca Rus a divorțat recent de Antonio Luigi Gottschling. Artista a devenit o femeie liberă cu puțin timp înainte de Crăciun. Din păcate, Bianca a fost teriorizată de fostul soț. Bărbatul, un afacerist cu care a fost căsătorită, a terorizat-o și a înspăimântat-o luni bune. Aceasta a venit să povestească în detaliu calvarul prin care a trecut și care a fost adevăratul motiv de divorț. Chiar la doar câteva zile după ce amorezii și-au unit destinele, cei doi au avut parte de o ceartă de zile mari. Atunci, între Bianca și Antonio și-au făcut loc jigniri extrem de urâte și acuzații grave care au dus inevitabil la un divorț. După câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală au anulat actul de căsătorie. Cu doar două zile înainte de Crăciun 2019, Bianca a fost singură, conform cancan.ro. Bărbatul mai este cunoscut și drept Giani și, după spusele Biancăi, provine dintre-o familie bună. Iubește luxul și adoră să călătorească.