Bianca Sârbu, diagnosticată de trei ori cu cancer. Soţul ei a murit pe scenă, chiar sub ochii ei

Îndrăgita prezentatoare Bianca Sârbu a trecut prin momente extrem de dificile, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer de trei ori. Iar viața i-a mai dat o încercare: soțul ei a murit pe scenă, chiar sub ochii ei! Acum a învins totul și încearcă să-și refacă viața alături de un bărbat cu 11 ani mai tânăr.

16 mai 2018, 09:55

Bianca Sârbu, prezentatoarea de la „Agenţia VIP”, s-a căsătorit în secret cu iubitul de 28 de ani, după ce în urmă cu cinci ani şi-a pierdut soţul, care s-a stins pe scenă, sub ochii ei, scrie cancan.ro.

Actriţa şi prezentatoarea TV are doi copii din relaţia cu fostul soţ, care a încetat din viaţă în urmă cu 5 ani, pe când ea avea numai 34 de ani. Noul soţ al vedetei este un tânăr în vârstă de 28 de ani, Bogdan, care a cucerit-o cu jovialitatea lui. Citește întreaga poveste aici.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu: „Dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia”

Ce nu se știe este că Bianca Sârbu a avut o viață plină de încercări până să-și găsească liniștea lângă Bogdan.

„Când ai 20 și ceva de ani și viața ți se pare că … își deschide porțile și te așteaptă numai lucruri frumoase, și te duci așa la un control de rutină și doctorul se uită la tine și-ți spune că ai cancer, practic te șochezi. Tu te gândești că atunci viața începe. Eu aveam în jurul nasului o rană care nu se mai închidea și pe care am tratat-o după ureche, cu alifii. Prima întrebare este … de ce eu? Mi-a zis că este într-o fază incipientă…era cancer de piele”, a mărturisit Bianca.

„Soțul meu era cu 17 ani mai mare ca mine și-l simțeam așa… tată, iubit, protector, toate la un loc. În momentul în care eu l-am născut pe Luca, probabil că din cauza emoțiilor rana d ela nas a reapărut. canceruld e piele rămâne latent, iar la șocuri, la necazuri recidivase. Nu am avut timp să mă gândesc la mine (…)”, a mai povestit prezentatoarea.