Bianca Sârbu, TRAGEDIE URIAŞĂ. A fost diagnosticată cu CANCER, iar soţul ei A MURIT

Bianca Sârbu, concurentă la emisiunea "Te cunosc de undeva", a povestit în cadrul unei emisiuni despre cele mai dureroase momente din viața sa.

19 apr. 2017, 15:52
Bianca Sârbu, TRAGEDIE URIAŞĂ. A fost diagnosticată cu CANCER, iar soţul ei A MURIT

Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer de piele, iar soțul ei a murit alături de ea, pe scenă.

„M-a operat de două ori. Faptul că era pe faţă a fost cumplit. În două luni am fost pe picioare. Sunt şi la o emisiune la Antena 1. Nu, nu urmez niciun tratament. A scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, de pe obraz. Dragilor, nu m-am operat la nas, a fost încă o încercare. Nu se vede cicatricea. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se ştie câte lovituri primeşti de la viaţă”, a declarat Bianca Sârbu.

Artista și-a amintit și de moartea soțului ei, Marian, care a lăsat-o văduvă în urmă cu câțiva ani. Acesta a murit pe scenă, alături de ea: „Din păcate a murit subit la o nuntă, la o cântare. Copiii erau mici, 2 şi patru ani. El nu se ducea la doctor, era destul de superstiţios. A murit în 2013. S-a simţit rău cu câteva săptămâni înainte, dar am zis că e de la stres. Pur şi simplu i s-a făcut rău, a căzut la o nuntă. Povestea noastră a început la Brăila şi s-a terminat la Brăila. Acolo mi-a dat primul buchet de trandafiri. Tatăl meu a lucrat la el la restaurant, eu eram într-o altă relaţie, el era însurat. Mamă, tu o să fii ultima. I-am spus că nu am fost făcută să fiu amantă. M-am gândit că nu sunt nici prima şi nici ultima care trece printr-o asemenea dramă. A avut cinci neveste şi încă trei copii în afară de cei doi pe care-i are cu mine”.