Bianca Drăguşanu, ceartă pe Facebook cu altă vedetă TV: A găsit-o clocind alte ouă decât cele ale soţului

Bianca Drăguşanu pare să fie în conflict deschis cu Oana Mareş, după ce aceasta a atacat-o pe Facebook cu privire la faptul că are operaţii estetice şi că odraslele sale nu vor arăta la fel de bine. Cu toate acestea, Drăguşanu i-a oferit o replică pe măsură.

18 nov. 2013, 18:50

Oana Mareş, prezentatoarea emisiunii „Poliţia Modei” de la Antena 2 a atacat-o dur pe Bianca Dragusanu pe Facebook, unde a postat un comentariu prin care explică faptul că femeile infrumuseţate prin operaţii estetice nu vor avea copii frumoşi deoarece aceştia nu moştenesc modificările făcute prin bisturiu.

Citeşte şi Anunţ-BOMBĂ: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav „divorţează după Sărbători”

Nu uitaţi cât de important e bagajul genetic atunci când faci copii cu cineva. Operaţiile estetice nu intră în ADN şi te trezeşti ca nenea ăla cu trei copii urâţi făcuţi cu o nevastă frumos operată. Poţi să câştigi bani după ce o dai în judecată, dar cu copiii urâţi tot rămâi. O să-i iubeşti că sunt ai tăi, dar tot te vei simţi înşelat. E continuarea fabulei «Paduchele fruntaş» sau poate ar trebui să-i schimb numele în „Lebada lui, fosta răţuşcă a altora„, a scris Oana Mareş pe Facebook.

Drept răspuns, Bianca Drăguşanu nu s-a putut stăpâni şi a scris tot pe Facebook un comentariu pe măsură.

Am citit curând amuzată, referitor la mine, sclipirile unei bufniţe inteligente. Păi daca aşa stă treaba, cred că ar fi cazul să-i amintesc că revista Ciao a găsit-o clocind noaptea târziu alte ouă decât cele ale soţului ei. Deci, draga bufniţă mă întreb, oare aceste sclipiri inteligente nu cumva îţi provoacă şi amnezie temporară?? Nu sunt deşteaptă, dar când privesc în jurul meu prind curaj şi mai ştiu că doar 2 lucruri sunt infinite: prostia şi universul….dar, totuşi, nu sunt sigură în privinţa Universului;))„, a scris Drăguşanu pe contul ei de pe o reţea de socializare, alături de o fotografie care prezenta coperta revistei Ciao.

Citeşte şi Gestul PENIBIL făcut de Bianca Drăguşanu. Află cum s-a făcut de râs în faţa fanilor