Bicarbonatul de sodiu, ajutorul tău în frumuseţe

Bicarbonatul de sodiu nu se foloseşte doar în preparatele culinare, acesta fiind extrem de util şi pentru frumuseţea ta.

14 iul. 2014, 12:16
Bicarbonatul de sodiu, ajutorul tău în frumuseţe

Bicarbonatul de sodiu adăugat în apa de baie te ajută să te relaxezi. Împreună cu o parte egală de săruri de baie şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă vei avea parte de relaxarea necesară după o zi obositoare.

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează resturile de antipersipirant de pe rufe şi mirosul cauzat de bacterii.

Citeşte şi Lămâia şi bicarbonatul de sodiu, reţeta secretă care VINDECĂ CANCERUL. Vezi proporţiile exacte ale băuturii

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu apă aplicat ulterior pe scalp şi masaj ajută la curăţarea în profunzime a pielii capului, scrie avantaje.ro.

Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să ai o manichiura frumoasă, la tine acasă. Cuticulele pot arăta, uneori, inestetic, iar pentru a le înmuia şi a le oferi un aspect plăcut tot ce trebuie să le masezi cu bicarbonat de sodiu şi apă călduţă.

Vezi şi Untul de cacao: Beneficii şi utilizări

Bicarbonatul de sodiu aplicat pe periuţa de dinţi umezită te ajută să-ţi cureţi dinţii la fel de bine ca atunci când foloseşti pasta de dinţi. Deşi gustul nu este foarte plăcut, dinţii tăi vor deveni mai albi. De reţinut este faptul că nu trebuie să foloseşti această metodă de a te spăla pe dinţi doar o singură dată pe săptămână, altfel smalţul dinţilor va fi afectat.

PASTĂ DE DINŢI făcută în casă. Iată o reţetă simplă pe care trebuie să o încerci