Bijou rupe tăcerea şi face declaraţii: Faptul că mi-aş fi dat copilul spre adopţie este o inepţie

Bijou, cântăreaţa fără chiloţi, a declarat cu ceva timp în urmă că are un copil de 7 ani, însă nu a precizat nimic altceva despre el, nu a spus unde este şi cine îl creşte şi nici cine este tatăl lui. Zilele trecute, în presă au apărut informaţii cum că bruneta şi-ar fi dat copilul spre adopţie unei familii din Franţa şi că acel copil a venit în urma unei relaţii cu un american. După aceste zvonuri, Bijou rupe tăcerea şi se apără.

14 apr. 2013, 09:06
Bijou rupe tăcerea şi face declaraţii: Faptul că mi-aş fi dat copilul spre adopţie este o inepţie

Bijou a devenit cunoscută peste noapte după ce a apărut fără chiloţi la TVR. Odată cu celebritatea au ieşit, însă, la iveală şi lucruri din trecutul brunetei, pe care ea ar fi vrut să le ţină ascunse. S-a scris că solista a rămas însărcinată la 17 ani şi are un copil pe care l-a dat spre adopţie unei familii din Franţa.

Însă, în varianta ei lucrurile nu stau nicidecum aşa. Bijou exclude teoria adopţiei şi iese la rampă cu primele declaraţii legate de viaţa ei personală.

„Tatăl fiicei mele a plecat din ţară imediat după ce am născut. Faptul că mi-aş fi dat copilul spre adopţie este o inepţie. Nu mi-am abandonat fetiţa. Am toate actele posibile care să demonstreze asta. E fata mea! O cresc din banii mei şi mă ajută nişte prieteni de familie care stau în Franţa, care îmi sunt foarte apropiaţi, ca o familie şi cu care comunic non-stop. Nu am venit să mă stabilesc în România. Mă aflu aici strict pentru muzica şi de aceea nu mi-am luat copilul cu mine”, a mărturisit Bijou, potrivit cancan.ro.

Vezi: Cum arăta Bijou, „cântăreaţa fără chiloţi”, în urmă cu zece ani